500γρ. + 100γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 βιτάμ (μαργαρίνη 250γρ.)
5 αυγά μεγάλα
150γρ. μπέικον ψιλοκομμένο
150γρ. σκληρά κίτρινα τυριά τριμμένα
100γρ. τυρί φέτα θρυμματισμένο
2 πιπεριές κόκκινες ψιλοκομμένες
1 πιπεριά κέρατο ψιλοκομμένη
1 κουταλιά μουστάρδα
Μπόλικη πάπρικα
Ελάχιστο αλάτι, μπόλικο πιπέρι
Κόβουμε τη μαργαρίνη σε κυβάκια και την χτυπάμε στο μίξερ. Προσθέτουμε πάπρικα, πιπέρι, τη μουστάρδα και τα αυγά και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα τυριά και ανακατεύουμε. Λίγο λίγο προσθέτουμε και το μισό κιλό αλεύρι. Με το υπόλοιπο αλεύρι αλευρώνουμε το μπέικον και τις κομμένες πιπεριές. Αφήνουμε όσο πάρουν πάνω τους και το υπόλοιπο το προσθέτουμε μόνο αν το μείγμα μας δεν πλάθεται. Δοκιμάζουμε και αν χρειάζεται ρίχνουμε και λίγο αλάτι. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια με το μείγμα και τα αραδιάζουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-45 λεπτά.