1 μικρό κουνουπίδι
1 κούπα αλεύρι
1/2 κούπα κορν φλάουρ
2 κούπες τριμμένη φρυγανιά
1 κουταλιά καυτερό κέτσαπ (ή άλλη καυτερή σάλτσα)
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Αλάτι
Λάδι για το τηγάνισμα
Κόβουμε το κουνουπίδι μας σε μικρά κομμάτια. Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το κορν φλάουρ και το αλάτι. Προσθέτουμε μία κούπα νερό και το καυτερό κέτσαπ και ανακατεύουμε μέχρι το κουρκούτι μας να γίνει λείο. Βάζουμε σε ένα βαθύ πιάτο την τριμμένη φρυγανιά. Βουτάμε ένα ένα τα κομμάτια του κουνουπιδιού στο κουρκούτι ώστε να καλυφθούν γύρω γύρω. Στη συνέχεια τα βουτάμε στην τριμμένη φρυγανιά να τα καλύψει και αυτή. Ζεσταίνουμε σε ένα βαθύ τηγάνι ή μικρό κατσαρολάκι λάδι και τα τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσουν. Τα απλώνουμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το περιττό λάδι και στη συνέχεια σερβίρουμε και απολαμβάνουμε.