Υλικά:
Κολοκύθια στρογγυλά
Σάλτσα για πίτσα
Κίτρινα τυριά τριμμένα
Μπέικον μέτρια κομμένο
Λίγο βούτυρο
Εκτέλεση:
Πλένουμε καλά τα κολοκύθια και τα κόβουμε σε ροδέλες πάχους περίπου μισού πόντου. Λιώνουμε το βούτυρο και τα αλείφουμε και από τις δύο πλευρές τους. Τα ψήνουμε πολύ ελαφρά στη σχάρα ή στο φούρνο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε πάνω τους την σάλτσα πίτσας, πασπαλίζουμε με τα τυριά και προσθέτουμε και κομματάκια μπέικον. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να λιώσει το τυρί και να πάρει ελαφρά χρώμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.