Καρπούζι
Τυρί φέτα
Φύλλα φρέσκου δυόσμου
Ξύδι μπαλσάμικο
Μας διευκολύνει να αγοράσουμε καρπούζι άσπερμο (χωρίς κουκούτσια) καθώς επίσης και φέτα συσκευασμένη που είναι ήδη κομμένη σε κομμάτια πάχους 1 1/2 πόντου.
Παίρνουμε ένα κουπ πατ τετράγωνου σχήματος και κόβουμε κύβους καρπουζιού και φέτας. Σε ένα ξυλάκι ή μια ξύλινη δίαινα περνάμε πρώτα τη φέτα, το φύλλο δυόσμου και τον κύβο του καρπουζιού. Στο επόμενο ξυλάκι περνάμε πρώτα το καρπούζι, το φύλλο δυόσμου και στη συνέχεια τον κύβο φέτας. Συνεχίζουμε μέχρι να γεμίσουμε την πιατέλα μας και τέλος ραντίζουμε με λίγο ξύδι μπαλσάμικο. Μόλις δημιουργήσαμε ένα τέλειο ολοκληρωμένο και δροσερό επιδόρπιο ή γιατί όχι; ορεκτικό! Καλή σας απόλαυση.