Υλικά:
3 κλωνάρια μαϊντανό
2 κλωναράκια θυμάρι
1 φύλλο δάφνης
Εκτέλεση:
Δένουμε τα μυρωδικά μας με βαμβακερή κλωστή ή σπάγκο κουζίνας και τα βουτάμε στο νερό της σούπας έτσι ώστε να αρωματίσουμε το φαγητό μας και να τα αποσύρουμε πριν το σερβίρισμα.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.