Υλικά:
Ντοματίνια
Τυρί boursin σε θερμοκρασία δωματίου
Σχοινόπρασο
Εκτέλεση:
Πλένουμε και στεγνώνουμε τα ντοματίνια μας. Χαράσσουμε ένα σταυρό στο κάτω μέρος τους (όχι εκεί που είναι το κοτσάνι) να φτάσει μέχρι λίγο πάνω από τη μέση. Αδειάζουμε το περιεχόμενο από το κάθε ντοματάκι προσεκτικά με ένα μαχαίρι. Αφήνουμε τα ντοματάκια να στραγγίξουν από το ζουμί τους πάνω σε χαρτί κουζίνας. Με κορνέ γεμίζουμε το κάθε ντοματάκι με το τυρί boursin. Βάζουμε το σχοινόπρασο σε μια πιατέλα να είναι σαν κλωνάρια και διακοσμούμε με τα γεμισμένα ντοματίνια μας φτιάχνοντας ένα όμορφο και πεντανόστιμο μπουκέτο λουλουδιών!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.