1/2 κιλό τυρί φέτα
1 ντομάτα
1 πράσινη πιπεριά κέρατο
1 κόκκινη πιπεριά Φλωρίνης
Ελαιόλαδο
Ρίγανη
Πιπέρι
Κόβουμε την ντομάτα σε ροδέλες. Το ίδιο κάνουμε και με τις δύο πιπεριές. Παίρνουμε ένα αλουμινόχαρτο και κόβουμε 4 μεγάλα κομμάτια. Βάζουμε τα κομμάτια του αλουμινόχαρτου στο τραπέζι μας, με το γυαλιστερό μέρος του από κάτω. Σε κάθε κομμάτι αλουμινόχαρτου, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και με τα δάχτυλά μας το απλώνουμε. Πάνω στο αλουμινόχαρτο στρώνουμε ροδέλες ντομάτας και πράσινης πιπεριάς. Από πάνω τους βάζουμε την φέτα που έχουμε μοιράσει στα 4, την πιπεριά Φλωρίνης, τη ρίγανη και το πιπέρι. Τυλίγουμε το αλουμινόχαρτο και ανασηκώνουμε τις άκρες του δεξιά κι αριστερά. Τοποθετούμε τα «πακέτα» σε ταψί ή σε πήλινο και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο περίπου. Σερβίρουμε το μπουγιουρντί ζεστό.