1 πιπεριά γλυκιά
1 πιπεριά καυτερή
2 ντομάτες
200γρ. φέτα
1/4 κουταλάκι ζάχαρη
Λάδι
Προαιρετικά αλάτι
Πιπέρι
Ρίγανη
Αν δεν βάλετε καυτερή πιπεριά βάλτε μια ακόμη γλυκιά
Ψιλοκόβουμε τις πιπεριές και τις ντομάτες. Ρίχνουμε το λάδι σε μια μικρή κατσαρόλα να κάψει λίγο και ρίχνουμε τις πιπεριές, μόλις πάρουν χρώμα ρίχνουμε τις ντομάτες, τη ρίγανη, το πιπέρι και τη ζάχαρη. Σκεπάζουμε και το αφήνουμε σε σιγανή φωτιά 10 – 15 λεπτά. Σερβίρουμε σε ένα πιάτο και τρίβουμε επάνω με το χέρι μας την φέτα. Εάν δεν έχετε καυτερή πιπεριά αντικαταστήστε την με ταμπάσκο ή μπούκοβο.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε ο Σάκης Πολίζος, και τον ευχαριστούμε πολύ!