1 πακέτο φύλλο κρούστας
1 βιτάμ
1 ζαχαρούχο γάλα
Μετράμε 1 κουτάκι από το ζαχαρούχο γάλα νερό
Ζάχαρη αχνή
Κανέλλα
Ξεχωρίζουμε τα φύλλα ένα – ένα και τα βάζουμε σε ένα πυρέξ αφού πρώτα τα τσαλακώσουμε να φαίνονται σαν τριαντάφυλλα. Τα περιχύνουμε το Βιτάμ που προηγουμένως έχουμε λιώσει σε ένα κατσαρόλι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για 20 λεπτά. Αφού περάσουν τα 20 λεπτά ανοίγουμε λίγο τον φούρνο (χωρίς να βγάλουμε το γλυκό έξω) και με προσοχή ρίχνουμε από πάνω το ζαχαρούχο που έχουμε διαλύσει με το νερό και ψήνουμε για άλλα 20 λεπτά. Αφού έχει ροδοκοκκινίσει βγάζουμε την μπουγάτσα από τον φούρνο και την πασπαλίζουμε με κανέλλα και άχνη ζάχαρη.
Τρώγεται καλύτερα ζεστή. Καλή επιτυχία.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Καμπύλη Κική και την ευχαριστούμε πάρα πολύ.