1/2 λίτρο γάλα φρέσκο
5 κουταλιές κορν φλάουρ
3 κουταλιές φρουκτόζη
1 αυγό
3 κουταλάκια βιτάμ
4 φύλλα κρούστας
1 βανίλια
Κανέλα
Σε ένα μπωλάκι χτυπάμε καλά το αυγό. Διαλύουμε στο γάλα το κορν φλάουρ, τη φρουκτόζη, τη βανίλια, το αυγό και το βούτυρο σε μια κατσαρόλα. Βάζουμε την κατσαρόλα στη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πήξει η κρέμα μας. Στρώνουμε τα δύο από τα 4 φύλλα μας και στην μία άκρη τους (στη μεγάλη πλευρά) ρίχνουμε την μισή κρέμα. Διπλώνουμε την άκρη του φύλλου από πάνω της και κατόπιν τις δύο άκρες προς τα μέσα. Τυλίγουμε σε ρολό και επαναλαμβάνουμε το ίδιο με τα άλλα δύο φύλλα και την υπόλοιπη κρέμα. Ψήνουμε τα ρολά στο φούρνο σε θερμοκρασία 175 βαθμών μέχρι να ροδίσει.