Ψωμί μπόμπας
1 στήθος κοτόπουλου
2 – 3 αυγά
Κεφαλοτύρι τριμμένο
Μαγιονέζα
Μουστάρδα
Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το στήθος του κοτόπουλου να βράσει. Όταν βράσει αφαιρούμε τα κόκαλα και την πέτσα και το κόβουμε σε πολύ μικρά κομμάτια ή το περνάμε από το μούλτι μαζί με 1-2 κουταλιές της σούπας από το ζωμό του. Αλατίζουμε και πιπερώνουμε ελαφρά. Βράζουμε τα αυγά σφιχτά, τους αφαιρούμε το τσόφλι και τα περνάμε από το μούλτι μαζί με 4 γεμάτες κουταλιές της σούπας μαγιονέζα και 1-2 μουστάρδα. Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε το κοτόπουλο, το μείγμα των αυγών και λίγο κεφαλοτύρι. Αν το μείγμα μας είναι πολύ σφιχτό προσθέτουμε μαγιονέζα ανάλογα με το γούστο μας. Φτιάχνουμε σάντουιτς μπόμπας βάζοντας το μείγμα αυτό ανάμεσα σε δύο ψωμάκια και δημιουργούμε έτσι ξεχωριστούς ορόφους μπόμπας. Θα πρέπει δηλαδή η μπόμπα μας να αποτελείται από ατομικά ανεξάρτητα σαντουιτσάκια.
Ακολουθώντας την διαδικασία που περιγράφεται στην προηγούμενη συνταγή κόβουμε, πακετάρουμε και διακοσμούμε τη μπόμπα μας.