3 πακέτα Πτι Μπερ Παπαδοπούλου
2 κουτιά Μόρφατ σαντιγί
2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα
Κακάο
Ζάχαρη
Νερό
Βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι 2 ποτήρια νερό, 2 κουταλιές της σούπας κακάο και 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη. Τα ζεσταίνουμε ελαφρώς μέχρι να λιώσει η ζάχαρη και βουτάμε τα πτι-μπερ στρώνοντάς τα σε ένα πυρέξ. Πριν όμως έχουμε χτυπήσει το γάλα με τη σαντιγί καλά στο μίξερ. Στρώνουμε λοιπόν μια στρώση πτι-μπερ μια κρέμα, και τελειώνουμε την τελευταία στρώση με κρέμα ρίχνοντας από πάνω τριμμένο μπισκότο. Το γλυκό θέλει ψυγείο για 6-8 ώρες συντήρηση και όχι κατάψυξη.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Αθανασία Κουνούπη, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!