4 – 4 1/2 κούπες αλεύρι
1 κούπα καρύδια
1 κούπα ξερά βερίκοκα
1 κούπα σταφίδες
1 κούπα σταγόνες σοκολάτας
1 κούπα ζάχαρη
100γρ. βούτυρο
1/2 κούπα ελαιόλαδο
3 αυγά
4 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Λίγο μοσχοκάρυδο τριμμένο (προαιρετικά)
Ψιλοκόβουμε τα αποξηραμένα βερίκοκα και χοντροκόβουμε τα καρύδια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά με το μίξερ το λάδι, το βούτυρο, τη ζάχαρη και τις βανίλιες. Στη συνέχεια προσθέτουμε χτυπώντας τα αυγά, το μοσχοκάρυδο, τις σταφίδες, τα βερύκοκα, τα καρύδια και τις σταγόνες σοκολάτας. Ρίχνουμε σταδιακά το αλεύρι και το μπέικιν και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε μπισκοτάκια σε μέγεθος καρυδιού και πιέζουμε ελαφρά το πάνω μέρος τους. Τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.