1 κούπα αλεύρι
1 κούπα κορν φλάουρ
1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1/4 κούπας ζάχαρη
1 βανίλια
1/2 πρέζα αλάτι
Ανθόνερο (προαιρετικά)
1 κούπα ζάχαρη άχνη για το πασπάλισμα
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε πολύ καλά το αλεύρι, το αλάτι και το κορν φλάουρ. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε την ζάχαρη και την βανίλια. Στη συνέχεια προσθέτουμε και το μείγμα του αλευριού και ζυμώνουμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας. Σκεπάζουμε το μπωλ και το αφήνουμε για τουλάχιστον μία ώρα στο ψυγείο να σφίξει η ζύμη μας.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς και στρώνουμε ταψί με αντικολλητικό χαρτί. Φτιάχνουμε ισομεγέθη κορδόνια ζύμης και τα κόβουμε σε ισόπαχα κομμάτια. Τα τοποθετούμε στο ταψί και ψήνουμε για περίπου ένα τέταρτο της ώρας μέχρι τα άκρα της ζύμης μας να αρχίσουν να γίνονται χρυσοκάστανα.
Βγάζουμε τα μπισκότα μας από τον φούρνο και τα αφήνουμε να σταθούν για 5 τουλάχιστον λεπτά και να κρυώσουν. Τα ραντίζουμε με ανθόνερο και τα μεταφέρουμε σε πιατέλα πασπαλισμένη με άχνη ζάχαρη. Με ένα μικρό σουρωτήρι τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα μπισκότα σαν κουραμπιεδάκια είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!