2 1/4 κούπες αλεύρι
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
2 κούπες σταγόνες σοκολάτας
2 αυγά
3/4 κούπας βιτάμ
1 κούπα καστανή ζάχαρη
1/2 κούπα ζάχαρη λευκή
4 κουταλιές κριμ τσιζ
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι με την σόδα και το αλάτι. Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε με το μίξερ το βιτάμ, το κριμ τσιζ, τις ζάχαρες και τις βανίλιες μέχρι να γίνουν αφράτα. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα αυγά ένα ένα και τα χτυπάμε πάρα πολύ καλά. Τέλος ρίχνουμε και το μείγμα από το αλεύρι και τέλος τις σταγόνες σοκολάτας. Σκεπάζουμε το μπωλ και αφήνουμε την ζύμη για τα μπισκοτάκια μας να ξεκουραστεί τουλάχιστον για δύο ώρες στο ψυγείο (και όχι περισσότερο από τρεις ημέρες). Στη συνέχεια φτιάχνουμε στρογγυλά λεπτά μπισκοτάκια, τα απλώνουμε σε φύλλο σιλικόνης ή αντικολλητικό χαρτί σε ταψί και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 185 βαθμούς για 10-12 λεπτά. Τα αφήνουμε να χλιάνουν για δυό τρία λεπτά και στη συνέχεια τα μετακινούμε πάνω σε σχάρα να κρυώσουν τελείως. Τα μπισκοτάκια με σταγόνες σοκολάτας είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!