Ζύμη για μπισκότα
Σοκολατένια κουφετάκια (m&m’s) ή μικρά ζελεδάκια
Κορδόνι γλυκόριζας (κόκκινο κατά προτίμηση)
Λίγη σοκολάτα ή δύο χρώματα γλάσο
Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε ισομεγέθη μπαλάκια και τα ανοίγουμε με πλάστη. Κόβουμε αστεράκια και παραλληλόγραμμες “ετικέτες” με κουπ πατ. Όση ζύμη μας περίσσεψε ξαναπλάθεται, ξαναχωρίζεται και της ξαναδίνουμε σχήμα με κουπ πατ. Αραδιάζουμε τα μπισκοτάκια μας σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και σε κάθε αστεράκι βάζουμε στο κέντρο του ένα σοκολατένιο κουφετάκι ή ένα ζελεδάκι. Κλείνουμε με το ένα άκρο του (να φαίνεται σαν να το κρατάει). Στις ετικέτες κάνουμε μια μεγαλούτσικη τρύπα (υπολογίζουμε ότι θα κλείσει η τρυπούλα που φτιάξαμε όταν φουσκώσουν) με λεπτό καλαμάκι στη μια τους άκρη και αν θέλουμε χαράσσουμε γραμμές πάνω στην υπόλοιπη επιφάνεια. Ψήνουμε για λίγα λεπτά τα μπισκοτάκια μας. Όταν κρυώσουν εντελώς περνάμε από κάθε τρυπίτσα το κορδόνι της γλυκόριζας και το δένουμε. Λιώνουμε σε μπεν μαρί την σοκολάτα και με οδοντογλυφίδα φτιάχνουμε ματάκια και χαμογελάκι στο κάθε αστεράκι. Βουτάμε στην λιωμένη σοκολάτα το κάτω μέρος της κάθε ετικέτας και αφήνουμε να στεγνώσει σε αντικολλητικό χαρτί. Σερβίρουμε τα υπέροχα μπισκοτάκια μας με ζεστό τσάι ή καφέ και απολαμβάνουμε!