2 – 2 1/2 κούπες αλεύρι
120γρ. βούτυρο
1 κούπα ζάχαρη άχνη
2 κρόκους αυγών
1/2 κούπα ελαιόλαδο
1 κουταλιά γάλα
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
3 βανίλιες
Σταγόνες σοκολάτας
Κοσκινίζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Προσθέτουμε το γάλα, το βούτυρο, το ελαιόλαδο, τη ζάχαρη, τους κρόκους, τις βανίλιες και ανακατεύουμε στο μίξερ να γίνει μια ζύμη. Αφήνουμε τη ζύμη μας στο ψυγείο να ξεκουραστεί για μισή ώρα. Χωρίζουμε τη ζύμη μας σε ίσα μέρη και φτιάχνουμε κυλινδρικά μπαστούνια ζύμης. Τα τυλίγουμε με αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε στο ψυγείο για μισή ώρα ακόμη. Βγάζουμε τα μπαστούνια και κόβουμε ισόπαχες ροδέλες του μισού εκατοστού. Αραδιάζουμε τις ροδέλες σε αντικολλητικό χαρτί και βάζουμε τις σταγόνες σοκολάτας σαν τους αριθμούς του ζαριού. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 160 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να ροδίσουν.