225γρ. κριμ τσιζ σε θερμοκρασία δωματίου
2 1/2 κούπες αλεύρι
125γρ. βούτυρο
1 1/4 κούπα ζάχαρη
2 αυγά
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
1 βανίλια
Ζάχαρη άχνη για πασπάλισμα
Χτυπάμε καλά σε δυνατή ταχύτητα το τυρί κρέμα με το βούτυρο για λίγα λεπτά μέχρι να μαλακώσει και να αφρατέψει. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να την πάρει όλη. Προσθέτουμε τη βανίλια και ένα ένα τα αυγά. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Ρίχνουμε λίγο λίγο το αλεύρι ανακατεύοντας απαλά με το χέρι, στο μείγμα των αυγών. Δεν πρέπει να τα πολυανακατέψουμε -μόνο τόσο όσο ακριβώς χρειάζονται. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για δεκαπέντε περίπου λεπτά μέχρι να πάρουν ελαφρό καστανό χρώμα στη βάση τους. Αφήνουμε τα μπισκότα να κρυώσουν εντελώς και μετά τα πασπαλίζουμε με άχνη ζάχαρη και τα απολαμβάνουμε!