Υλικά:
500 γρ. φυτίνη
1 νεροπότηρο ζάχαρη
3 αυγά
1 φλιτζανάκι του καφέ κονιάκ
2-3 βανίλιες
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
1 κιλό αλεύρι
Εκτέλεση:
Χτυπώ τη φυτίνη με την ζάχαρη και μετά προσθέτω το κονιάκ. Από τα αυγά ξεχωρίζουμε τους κρόκους και τους βάζουμε μέσα. Προσθέτουμε τέλος το μπέικιν, τις βανίλιες και το αλεύρι. Πλάθω τα μπισκότα και από πάνω τα αλείφω με το ασπράδι των αυγών. Τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 180 βαθμούς Κελσίου.
Σας προτείνω να τα δοκιμάσετε.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ιωάννα Παπαδοπούλου, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.