Υλικά:
3 κούπες αλεύρι
1 κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
1 κούπα ζάχαρη
1 αυγό
1 βανίλια
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε σε ένα μπωλ το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ. Σε ένα άλλο, μεγαλύτερο μπωλ χτυπάμε το βούτυρο να αφρατέψει και προσθέτουμε και τη ζάχαρη. Στη συνέχεια βάζουμε και το αυγό με τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα. Τέλος προσθέτουμε και το μείγμα του αλευριού και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε τη ζύμη για τα μπισκότα μέσα στην πρέσα μπισκότων και αφήνοντας ενδιαμέσως απόσταση γεμίζουμε το ταψί μας. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά της ώρας.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.