200 γρ. Βιτάμ
2/3 φλιτζανιού ζάχαρη
1/3 φλιτζανιού καρύδα
4 φλιτζάνια περίπου αλεύρι
2 κουταλάκια μπέικιν πάουντερ
Το ξύσμα 1 μικρού πορτοκαλιού
1/4 φλιτζανιού χυμό πορτοκαλιού
1/4 φλιτζανιού νερό
1 βανίλια
1 σοκολάτα υγείας κουβερτούρα
Σε μίξερ χτυπάμε το Βιτάμ (που έχουμε αφήσει εκτός ψυγείου να μαλακώσει) με την ζάχαρη και κατόπιν προσθέτουμε και την καρύδα. Στη συνέχεια ρίχνουμε σιγά σιγά το χυμό πορτοκαλιού και το νερό. Κατόπιν, το ξύσμα, το μπέικιν πάουντερ, την βανίλια και το αλεύρι. Ζυμώνουμε και αφήνουμε το μίγμα στο ψυγείο για μία ώρα. Όταν βγάλουμε το μίγμα από το ψυγείο με την βοήθεια ενός κουπ πατ κόβουμε τα μπισκότα και τα ψήνουμε για 20 λεπτά στους 175 βαθμούς Κελσίου. Τα βγάζουμε από το φούρνο και τα αφήνουμε να κρυώσουν. Λιώνουμε την σοκολάτα υγείας σε μπεν μαρί και με αυτήν τα διακοσμούμε σύμφωνα με το γούστο μας.
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Χριστίνα Κ. και την ευχαριστούμε πολύ.