2 κούπες αλεύρι ολικής άλεσης
3 μπανάνες λιωμένες
1/2 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
3/4 κούπας ζάχαρη
1/2 κούπα μαργαρίνη
3 αυγά
3 βανίλιες
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1/4 κουταλάκι μαγειρική σόδα
1/2 κουταλάκι κανέλα
1 πρέζα αλάτι
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το μπέικιν, την κανέλα, τη σόδα και το αλάτι.
Σε ένα άλλο μπωλ χτυπάμε με το μίξερ καλά τη μαργαρίνη και τη ζάχαρη να αφρατέψουν. Προσθέτουμε ένα ένα τα αυγά και κατόπιν τις βανίλιες. Ρίχνουμε και τον πουρέ μπανάνας και ανακατεύουμε με μια σπάτουλα. Προσθέτουμε και το μείγμα του αλευριού ανακατεύοντας καλά με την σπάτουλα και τέλος ρίχνουμε και τα καρύδια φροντίζοντας να πάνε σε όλο το μείγμα των μπανανομπισκότων μας.
Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και πάνω του ρίχνουμε κουταλιές μείγματος αφήνοντας απόσταση 2-3 πόντων μεταξύ τους. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για 10 περίπου λεπτά προσέχοντας να μην παραψηθούν τα μπισκότα μπανάνας μας. Τα αφήνουμε να κρυώσουν σε σχάρα και τα διατηρούμε σε κουτί για μπισκότα που να κλείνει ερμητικά. Όμως θα μείνουν για να τα φυλάξουμε;;; Ίσως αν κάνετε την διπλάσια δόση (ή και περισσότερη)!
Αν θέλουμε μπορούμε να τα διακοσμήσουμε με την Επικάλυψη για μπισκότα, που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ!