3 ώριμες μεσαίες μπανάνες
250 – 350γρ. βρώμη
1-2 κουταλιές κανέλα Κεϋλάνης
2 κουταλιές γιαούρτι στραγγιστό
1/2 κουταλάκι σόδα μαγειρική
Σε ένα μπωλ λιώνουμε με το πιρούνι τις μπανάνες και προσθέτουμε την μισή βρώμη ανακατεύοντας το μείγμα. Σε ένα μικρό μπωλάκι ανακατεύουμε το γιαούρτι με την σόδα και τα προσθέτουμε και αυτά στο μείγμα μας. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε 1-2 κουταλιές κανέλα Κεϋλάνης (ή λιγότερη εάν είναι κανονική), κι άλλη βρώμη, σταματώντας όταν γίνει το μείγμα για τα μπισκότα μας όσο σφιχτό το θέλουμε. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ρίχνουμε κουταλιές μείγματος αφήνοντας κενά ανάμεσά τους (δεν φουσκώνουν πολύ). Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 20-30 λεπτά. Τα αφήνουμε να σταθούν και μετά τα ξεκολλάμε από το χαρτί. Τώρα, το δύσκολο είναι να συγκρατηθούμε και να μην τα εξαφανίσουμε!