2 κούπες αλεύρι
1 κούπα βούτυρο (250γρ.) σε θερμοκρασία δωματίου
1/2 κούπα ζάχαρη άχνη + λίγη ακόμη
Σε ένα μπωλ χτυπάμε μαζί το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το αλεύρι και χτυπάμε μέχρι να γίνει (από ψιχουλιαστή που είναι στην αρχή) μαλακή και εύπλαστη. Σε πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη ή αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη μας με πλάστη σε φύλλο πάχους μισού εκατοστού περίπου. Με ένα ποτηράκι ή κουπ πατ κόβουμε μπισκότα και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ζυμώνουμε την ζύμη που περίσσεψε και επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει. Ψήνουμε τα μπισκότα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου είκοσι λεπτά μέχρι να χρυσίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν μέσα στο ταψί τους και στην συνέχεια τα απολαμβάνουμε!