1/2 κιλό αλεύρι
1/2 κιλό σταγόνες σοκολάτας
250γρ. βούτυρο
100γρ. ζάχαρη λευκή
200γρ. ζάχαρη καστανή
2 αυγά μεγάλα
1 κουταλάκι μαγειρική σόδα
Σε ένα μπωλ βάζουμε το βούτυρο με τις ζάχαρες και τα χτυπάμε καλά. Προσθέτουμε τα αυγά και τα χτυπάμε να αφρατέψουν. Προσθέτουμε κοσκινίζοντας το αλεύρι με τη σόδα, ανακατεύουμε πάλι και τέλος ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολάτας. Πλάθουμε μπισκότα, τα τοποθετούμε αραιά και τα ψήνουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί στους 175 βαθμούς για περίπου ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά. Αφήνουμε τα μπισκότα μας να κρυώσουν και μετά τα μετακινούμε από το ταψί. Απολαύστε τα!