2 κούπες αλεύρι
1 κούπα κακάο σκόνη (χωρίς ζάχαρη)
1 1/3 κούπας βούτυρο
1 2/3 κούπας ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
1 βανιλέτα
Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε καλά το αλεύρι, το κακάο και το μπέικιν πάουντερ. Σε ένα κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο και ρίχνουμε μέσα την ζάχαρη ανακατεύοντας. Βεβαιωνόμαστε πως το μείγμα του βουτύρου δεν είναι ζεστό και χτυπάμε μέσα τα αυγά και την βανιλέτα. Προσθέτουμε το μείγμα του αλευριού και ανακατεύουμε καλά. Πλάθουμε τη ζύμη μας σε μπαλάκια και τα τοποθετούμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο για ένα τέταρτο περίπου μέχρι η κορυφή τους να είναι μαλακή (όχι υγρή). Αφήνουμε στο ταψί τα μπισκότα μας να κρυώσουν για δέκα περίπου λεπτά και στη συνέχεια τα απολαμβάνουμε με πάθος!