3/4 κούπας πολτοποιημένο αβοκάντο
1/2 κούπα σκόνη κακάο (χωρίς ζάχαρη)
1/2 κούπα μέλι
1/4 κούπας σταγόνες μαύρης σοκολάτας
1 αυγό
1/2 κουταλάκι σόδα
Σε ένα μπωλ χτυπάμε τον πολτό του αβοκάντο με το μέλι σε δυνατή ταχύτητα μέχρι να γίνει λείο το μείγμα. Προσθέτουμε το αυγό και χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε το κακάο αναμεμειγμένο με το μπέικιν πάουντερ και χτυπάμε τόσο ώστε να αναμειχθούν (όχι πολύ χτύπημα). Στη συνέχεια με ένα κουτάλι ανακατεύουμε απαλά τις σταγόνες σοκολάτας. Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175 βαθμούς και στρώνουμε το ταψί μας με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα κουτάλι αφήνουμε ζύμη πάνω στο χαρτί και ψήνουμε για 12 λεπτά περίπου τα μπισκότα μας.
Αν θέλουμε να τα φυλάξουμε, τα αποθηκεύουμε όταν κρυώσουν εντελώς σε δοχείο για μπισκότα και τα βάζουμε στο ψυγείο.