500 γραμμάρια κορν φλάουρ
200 γραμμάρια βούτυρο
1 κονσέρβα ζαχαρούχο γάλα (39 γρ.)
Αφήνουμε το βούτυρο να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου (να γίνει πολύ μαλακό). Σε ένα μπωλ βάζουμε το βούτυρο και το ζαχαρούχο γάλα και ανακατεύουμε πάρα πολύ καλά να ενοποιηθούν εντελώς. Στη συνέχεια προσθέτουμε σε δόσεις το κορν φλάουρ ανακατεύοντας διαρκώς μέχρι να διαλυθεί εντελώς. Όταν η ζύμη πάρει όλο το κορν φλάουρ ζυμώνουμε καλά με τα χέρια μας για λίγα λεπτά. Τώρα πια η ζύμη μας είναι εύπλαστη και δεν κολλάει στα χέρια. Ανοίγουμε φύλλο με τη ζύμη μας, πάχους 3-4 χιλιοστών και κόβουμε με κουπ πατ (ή ένα κρασοπότηρο, ή τα χωρίζουμε σε τετράγωνα με το μαχαίρι) τα μπισκότα μας (αυτό που περισσεύει το ξανανοίγουμε σε φύλλο κτλ). Με μια οδοντογλυφίδα τους κάνουμε μια τρυπούλα στο κέντρο τους. Τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε για 40 περίπου λεπτά ή μέχρι να πάρουν λίγο χρώμα από κάτω. Τα εύκολα μπισκότα μας είναι ιδανικά για να συνοδεύουν καφέ, τσάι ή κάθε είδους ρόφημα!