Υλικά:
200γρ. κορν φλάουρ
250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη
5 κουταλιές ζάχαρη
5 κουταλιές αλεύρι
3 κουταλιές τριμμένη καρύδα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μεγάλο μπωλ. Ζυμώνουμε μέχρι να γίνει η ζύμη μας ελαστική. Με ένα κουταλάκι κόβουμε ζύμη και την απλώνουμε πάνω σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Με ένα πιρούνι πιέζουμε το πάνω μέρος ώστε να μείνει το σχέδιο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 175 βαθμούς για 15-20 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρά στην βάση τους. Αφήνουμε να κρυώσουν πριν τα βγάλουμε από το ταψί.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.