240γρ. αλεύρι
120γρ. βούτυρο λιωμένο
100γρ. ζάχαρη
2 κρόκους αυγών
1/2 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ
Το χυμό ενός λεμονιού
Το ξύσμα ενός λεμονιού
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τους κρόκους με τη ζάχαρη και το ξύσμα του λεμονιού. Στη συνέχεια προσθέτουμε το βούτυρο και συνεχίζουμε το χτύπημα. Ρίχνουμε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ και ζυμώνουμε με τα χέρια. Αφήνουμε τη ζύμη για τα μπισκότα λεμονιού να ξεκουραστεί στο ψυγείο για μια ώρα. Πλάθουμε μπισκότα και τα αραδιάζουμε σε αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς για δώδεκα περίπου λεπτά. Έτσι όπως είναι ζεστά, τα αλείφουμε με τη βοήθεια ενός πινέλου με το χυμό του λεμονιού και τα αφήνουμε να κρυώσουν πάνω σε σχάρα μέχρι να απορροφηθεί ο χυμός (περίπου μισή ώρα). Τα μπισκότα λεμονιού είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε!