2 κούπες ψιλοκομμένες φράουλες
550γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 κούπες κρέμα γάλακτος
170γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
100γρ. ζάχαρη
2 κουταλιές μπέικιν πάουντερ
Λίγο αλεύρι ακόμη
Σε ένα μπωλ αναμειγνύουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και την ζάχαρη. Προσθέτουμε το βούτυρο και αρχίζουμε να δουλεύουμε το μείγμα με τα χέρια μας μέχρι να γίνει ένα εύθρυπτο μείγμα. Ανακατεύουμε και την κρέμα γάλακτος και τις φράουλες έτσι ώστε να καλυφθούν γύρω γύρω με το μείγμα μας, μέχρι η ζύμη μας να γίνει μια μάζα. Δεν πρέπει να ασχοληθούμε πολύ δουλεύοντας την ζύμη μας, είναι καλύτερα να είναι λιγότερο δουλεμένη παρά περισσότερο. Απλώνουμε την ζύμη μας πάνω σε αλευρωμένη επιφάνεια εργασίας και κόβουμε με κουπ πατ ή ένα ποτήρι τα μπισκότα φράουλας και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Φτιάχνουμε από τη ζύμη μας πάλι μια ισόπαχη επιφάνεια και ξανακόβουμε μέχρι να τελειώσει η ζύμη μας. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρουν χρώμα και να αρχίσουν οι φράουλες να βγάζουν ζουμάκι.