3 κούπες αλεύρι
1 πακέτο μαργαρίνη (250γρ.)
1 κούπα ζάχαρη
1 αυγό
1 κουταλάκι μπέικιν
Λίγο γάλα
Λίγο αλάτι
Υλικά για την διακόσμηση:
Άχνη ζάχαρη
Ανακατεύουμε καλά το αλεύρι με το μπέικιν και με μια πρέζα αλάτι. Το κοσκινίζουμε κατόπιν σε ένα μπωλ. Σε ένα άλλο μπωλ βάζουμε το βούτυρο και τη ζάχαρη και τα χτυπάμε μέχρι να ασπρίσουν. Κατόπιν, και συνεχίζοντας το χτύπημα, προσθέτουμε το αυγό και μια κουταλιά της σούπας γάλα. Στη συνέχεια προσθέτουμε σταδιακά το αλεύρι και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αφήνουμε την ζύμη μας να σταθεί στο ψυγείο για δύο ώρες τουλάχιστον (πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο κρύα όταν την δουλεύουμε). Μετά την απλώνουμε με τον πλάστη σε φύλλο πάχους περίπου μισού εκατοστού. Κόβουμε με χριστουγεννιάτικα κουπ πατ τα μπισκότα μας και τα ψήνουμε στο φούρνο πάνω σε αντικολλητικό χαρτί για περίπου δέκα λεπτά μέχρι να αρχίσουν να ροδίζουν απαλά. Όταν τα βγάλουμε από τον φούρνο τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς και τα πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.