1 φαρίν απ
1 κουτί ζαχαρούχο
250γρ βιτάμ
Σταγόνες σοκολάτας
Όλα μαζί ένα χαρμάνι ζύμωμα. Ταψί – λαδόκολλα – μπαλάκια – άπλωμα με αποστάσεις γιατί τουμπανιάζουν – πάνω κάτω αέρα στους 170 βαθμούς – 20 περίπου λεπτά.
Νόστιμα, βουτυράτα, μυρωδάτα!
Σας καλημερίζω με ένα γλυκό φιλί και με πολύ καλή διάθεση! Προτιμάμε τα μικρά συνοικιακά μαγαζάκια για τις αγορές μας!
Λιλίκα
Η συνταγή καθώς και η φωτογραφία που τη συνοδεύει, είναι της φίλης μας της Λιλίκας και δημοσιεύονται στη Ματιά με την άδειά της.