2 φιλέτα σολομού αρκετά μεγάλα και κομμένα σε μικρούς κύβους
2 μέτριες πατάτες τριμμένες στο χοντρό τρίφτη και στραγγισμένες πολύ καλά
1-2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
Άνηθος
Πιπέρι
Σογιέλαιο
1 αυγό
Αλεύρι
Ετοιμάζουμε τα υλικά μας, ανακατεύουμε καλά να γίνουν μια λεία μάζα και πλάθουμε σε μεγάλα μπιφτέκια. Αφήνουμε στο ψυγείο να σφίξουν περίπου μια ώρα. Σε βαθύ αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το λάδι να κάψει αρκετά. Αλευρώνουμε προσεκτικά και τηγανίζουμε μέχρι να πάρουν χρυσό χρώμα και κάνουν κρουστά. Σερβίρουμε ζεστά και περιχύνουμε με λαδολέμονο. Καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ελένη Μαργελλου και την ευχαριστούμε πολύ.