Υλικά:
2 φλιτζάνια αλεύρι
1 πατάτα βρασμένη
5 φρέσκα κρεμμυδάκια
1/2 φλιτζάνι αρακά κατεψυγμένο
1 καρότο τριμμένο
1 μικρή μπύρα
Αλάτι πιπέρι
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε τα κρεμμυδάκια, τον αρακά και το καρότο. Σε ένα μπωλ βάζουμε το αλεύρι και του ρίχνουμε τη μπίρα ανακατεύοντάς το συνεχώς μέχρι να γίνει χυλός. Εκεί προσθέτουμε τα τσιγαρισμένα λαχανικά μας, την βρασμένη πατάτα, το αλάτι και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε καλά μέχρι η πατάτα να λιώσει τελείως ανάμεσα στα υλικά. Πλάθουμε το μείγμα σε μπιφτέκια και τα ψήνουμε στο φούρνο. Ή πλάθουμε το μείγμα σε σχήμα χάμπουργκερ τα μπιφτέκια και τα τηγανίζουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.