Υλικά:
1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο
1 μέτριο κρεμμύδι ξερό
1 σκελίδα σκόρδο
1 αυγό
1 φέτα ψωμιού τριμμένη σε ψίχα
Λίγη τριμμένη φρυγανιά
Ρίγανη ή θυμάρι
Αλάτι, πιπέρι
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Καθαρίζουμε και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και πολτοποιούμε το σκόρδο. Ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά μας προσθέτοντας λίγη φρυγανιά εάν αυτό χρειάζεται. Μοιράζουμε το μείγμα στα 5 και πλάθουμε 5 μπιφτέκια για χάμπουργκερ. Ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με ελάχιστο ελαιόλαδο γυρίζοντας να ψηθούν και από τις δύο πλευρές τους.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.