Υλικά:
1/2 κιλό αρακά βρασμένο
1 κούπα τριμμένη πατάτα
2 αυγά
Άνηθο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τα αυγά με αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και ζυμώνουμε καλά το μείγμα μας. Πλάθουμε τα μπιφτέκια αρακά και τα ψήνουμε στο φούρνο στους 200 βαθμούς για ένα τέταρτο της ώρας. Είναι νοστιμότατα και υγιεινά.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.