Υλικά:
14 μανιτάρια
14 φέτες μπέικον
Λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
Τυλίγουμε μια φέτα μπέικον γύρω από κάθε μανιτάρι και το στερεώνουμε με μια ξύλινη οδοντογλυφίδα ή ειδική ξύλινη φουρκέτα. Με ένα πινέλο αλείφουμε λίγο ελαιόλαδο στο μανιτάρι και το ψήνουμε για μερικά λεπτά από την κάθε πλευρά του στο γκριλ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.