Υλικά:
2 μεγάλα χοντρά καρότα
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλιά μαϊντανό ψιλοκομμένο ή ξερό
1 κουταλάκι πάπρικα γλυκιά
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλάκι πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε τα καρότα σε μπαστουνάκια και τα ανακατώνουμε καλά μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά. Στρώνουμε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και το λαδώνουμε ελαφρά. Αραδιάζουμε πάνω του τα καρότα και ψήνουμε στους 220 βαθμούς για μισή περίπου ώρα και τα απολαμβάνουμε
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.