Υλικά:
3 κούπες κουάκερ (νιφάδες βρώμης)
1/4 κούπας ξεφλουδισμένοι ανάλατοι ηλιόσποροι
1/2 κούπα αμύγδαλα φιλέ
3/4 κούπας κάσιους ανάλατα – άψητα
1/3 κούπας μέλι
1/3 κούπας ελαιόλαδο
1/3-1/2 κούπα καστανή ζάχαρη
2 κάψουλες βανίλια
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά σε ένα μπωλ και στη συνέχεια τα απλώνουμε σε ένα αντικολλητικό χαρτί. Τα ψήνουμε στο φούρνο για είκοσι περίπου λεπτά -μέχρι να πάρουν χρώμα- στους 175 βαθμούς. Στη συνέχεια τα αφήνουμε να κρυώσουν καλά. Τα ξεκολλάμε από το αντικολλητικό χαρτί και τα σπάμε σε κομμάτια.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.