Οι μπανάνες δε θα μαυρίσουν όταν τις κόψετε για μια φρουτοσαλάτα, αν πριν τις ξεφλουδίσετε, τις βουτήξετε για 5 λεπτά σε παγωμένο νερό.
Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Αλυσσανδράκη Χαρίκλεια, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.