2 μπανάνες ώριμες (αλλά όχι παραγινωμένες ή λιωμένες)
2 κουταλιές μέλι
Λίγη κανέλα
Λίγο σουσάμι
Ελάχιστο βούτυρο ή σουσαμέλαιο
Ρίχνουμε λίγο βούτυρο σε αντικολλητικό τηγάνι και το αφήνουμε να λιώσει σε μέτρια φωτιά. Αν νηστεύουμε βάζουμε σουσαμέλαιο. Καθαρίζουμε και κόβουμε σε ισόπαχες φετούλες τις μπανάνες. Μόλις ζεσταθεί το βούτυρο στρώνουμε τις φέτες μπανάνας πάνω του και σιγοτηγανίζουμε για 1-2 λεπτά από την κάθε πλευρά τους. Ανακατεύουμε το μέλι με μία κουταλιά νερό. Μόλις βγάλουμε τις μπανάνες από το τηγάνι τις περιχύνουμε με το μέλι και μόλις χλιάνουν πασπαλίζουμε με κανέλα και σουσάμι. Οι τηγανητές μπανάνες με μέλι και σουσάμι είναι έτοιμες να τις απολαύσουμε!