Υλικά:
Μπανάνες (όσες θέλουμε)
Μερέντα του κιλού
Αμύγδαλα
Εκτέλεση:
Παίρνουμε τις μπανάνες όπως είναι, χωρίς να τις ξεφλουδίσουμε, και τις βάζουμε στην ψησταριά. Είναι έτοιμες όταν σκάσει λίγο η φλούδα τους. Τις τοποθετούμε σε ένα πιάτο, ανοίγουμε την φλούδα στην μέση και ρίχνουμε μέσα την μερέντα και από πάνω τα χοντροκομμένα αμύγδαλα.
Είναι όνειρο πιστέψτε με!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Καζαντζίδου Έφη, και την ευχαριστούμε πολύ.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.