Υλικά:
3 μπανάνες
1 σοκολάτα αμυγδάλου ΙΟΝ
150γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα
Χυμός λεμονιού
Εκτέλεση:
Προαιρετικά καβουρδίζουμε ελαφρά τα αμύγδαλα. Χοντροκόβουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα και σε μπεν μαρί λιώνουμε την σοκολάτα. Μόλις λιώσει της προσθέτουμε την μεγαλύτερη ποσότητα από τα αμύγδαλα αφήνοντας αρκετά για να τα πασπαλίσουμε αργότερα και ανακατεύουμε καλά. Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες, τις ραντίζουμε με τον χυμό του λεμονιού και αφαιρούμε το εσωτερικό μέρος με τα σπόρια τους δημιουργώντας μια κοιλότητα. Γεμίζουμε αυτή την περιοχή με την σοκολάτα και τα αμύγδαλα και πασπαλίζουμε με τα υπόλοιπα αμύγδαλα από πάνω.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.