Υλικά:
Μπανάνες
Πραλίνα φουντουκιού
Χυμό λεμονιού
Υλικά για γαρνιτούρα (όποια και όσα θέλετε):
Καρύδα τριμμένη
Ξηροί καρποί καβουρδισμένοι και τριμμένοι
Κορν φλέικς
Τρούφα πολύχρωμη ή λευκή κ.α.
Εκτέλεση:
Ξεφλουδίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ισόπαχα κομμάτια. Τις βάζουμε σε ένα μπωλ και τις περιχύνουμε με τον χυμό του λεμονιού ανακατεύοντας προσεκτικά να πάει σε όλες τις πλευρές τους. Μόλις στεγνώσουν τις βουτάμε γύρω γύρω σε ελαφρά ζεσταμένη πραλίνα φουντουκιού (νουκρέμα, μερέντα, κλπ.) και στη συνέχεια τα βουτάμε σε μπωλάκι ή μπωλάκια που έχουν κάθε ένα μέσα του ένα από τα υλικά γαρνιτούρας. Στρώνουμε όμορφα τις μπουκίτσες σε πιατέλα και τις προφέρουμε!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.