Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!
Μπάμιες
Μπακαλιάρο
Κρεμμύδια
Ντομάτες
Σκόρδο
Μαϊντανό
Ελαιόλαδο
Αλάτι, πιπέρι
Σε ένα ταψί ρίχνουμε τις μπάμιες μας. Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο, πιπέρι, αλάτι, ελαιόλαδο, το μαϊντανό, τις ντομάτες και ανακατεύουμε καλά. Βάζουμε στο φούρνο και λίγο πριν γίνουν οι μπάμιες βάζουμε από πάνω τον μπακαλιάρο και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ένα τέταρτο της ώρας ακόμα, μέχρι να γίνει και το ψάρι μας.
Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!