350γρ. τυρί φέτα
3 κουταλιές βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
2 κουταλιές ηλιόσπορο καθαρισμένο
6 κουταλιές ψιλοκομμένο άνηθο
Ρίγανη
Πιπέρι
Σε ένα μπωλάκι λιώνουμε το βούτυρο με ένα πιρούνι και στη συνέχεια ρίχνουμε τη φέτα λίγη λίγη τριμμένη. Ανακατεύουμε καλά και προσθέτουμε τους ηλιόσπορους τις 3 κουταλιές του άνηθου, λίγη ρίγανη και λίγο πιπέρι. Ανακατεύουμε μέχρι το μείγμα μας να αποκτήσει συνοχή και στη συνέχεια φτιάχνουμε με αυτό μικρά μπαλάκια. Κάποια από αυτά τα κυλάμε μέσα στον άνηθο που κρατήσαμε και τα τοποθετούμε σε όμορφη πιατέλα. Σερβίρονται με κρακεράκια ή ξεροψημένες φέτες μπαγκέτας.