1/2 κιλό ζύμη
12 κεφτεδάκια
200ml σάλτσα για μακαρόνια
Τριμμένο κίτρινο τυρί
Απλώνουμε την ζύμη μας σε μια ευθεία επιφάνεια και την κόβουμε σε 12 ίσα κομμάτια. Πάνω σε κάθε κομμάτι απλώνουμε λίγη σάλτσα ντομάτας για μακαρόνια και βάζουμε πάνω της ένα κεφτεδάκι. Πασπαλίζουμε με λίγο κίτρινο τυρί και σκεπάζουμε προσεκτικά με την ζύμη ώστε να μην μπορεί να βγει έξω η γέμιση. Πλάθουμε την παραγεμισμένη ζύμη μας σε μπαλάκια και τα αραδιάζουμε σε ταψί στρωμένο με αντικολλητικό χαρτί. Ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν και τα μπαλάκια κεφτεδάκια μας είναι έτοιμα!