Υλικά:
5 1/2 κουταλιές κανέλα σε σκόνη
2 κουταλιές τζίντζερ σε σκόνη
2 κουταλάκια μοσχοκάρυδο τριμμένο
2 κουταλάκια γαρύφαλλο σε σκόνη
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε καλά όλα τα υλικά μας και τα φυλάσσουμε σε αεροστεγές δοχείο μέχρι να τα χρησιμοποιήσουμε.
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.