Υλικά:
2 κουταλιές της σούπας σιναπόσπορο κίτρινο
1 κουταλάκι του γλυκού σιναπόσπορο καφέ
1/4 κουταλάκι του γλυκού κιτρινόριζα (κουρκουμάς, turmeric)
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
100ml νερό
Εκτέλεση:
Βάζουμε όλα μας τα υλικά στο μούλτι και τα χτυπάμε για επτά (7) λεπτά στην δυνατή ταχύτητα. Φυλάμε την καυτερή σπιτική μουστάρδα μας, σε γυάλινο βαζάκι ή ποτήρι στο ψυγείο. Προσοχή όταν την χρησιμοποιείτε στις ποσότητες… καίει κολασμένα!
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.